Skip to main content

KEURING

Wat houdt keuring in?

Als eigenaar van een gebouw ben je verantwoordelijk voor de gezondheid en veiligheid van de bewoners en gebruikers ervan. Om deze reden is het verplicht om een asbestcontrole te laten uitvoeren in gebouwen die voor 2001 gebouwd zijn. Hierbij wordt er gezocht naar mogelijke asbesthoudende materialen en worden deze geïdentificeerd en geëvalueerd door een ervaren asbestdeskundige.

Bij Asbestplatform hebben wij een team van erkende en gekwalificeerde asbestdeskundigen en bouwkundige keurders die je kunnen helpen bij het uitvoeren van een asbestkeuring.

Wij bieden een uitgebreide service die voldoet aan de wettelijke normen en waarbij kwaliteit en veiligheid centraal staan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en laat ons je helpen bij het waarborgen van een gezonde en veilige leefomgeving voor jou en jouw gebruikers.

Keuring aanvragen

Vraag jouw asbestkeuring aan in 3 simpele stappen

Als je een asbest attest nodig hebt bij verkoop van vastgoed, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons. Onze erkende certificatie-instelling asbest staat klaar om je te helpen bij het voldoen aan de Vlaamse wetgeving. Met dit formulier kan je in 5 simpele stappen voldoen aan jouw aanvraag voor een geldig asbestattest. Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over het aanvragen van een asbest attest of asbest keuring woning. Wij helpen je graag!

Jij vraagt het aan

Maak nu een afspraak

Eline belt je op

We komen langs

En doen de inspectie

Analyse van de stalen

In het labo

Attest binnen twee weken!

Maak nu een afspraak

Wat onze klanten zeggen

Matthijs De bruyn

Top kerels met een heel professionele houding. Alles heel goed in orde 👌
Barn zijn kennis is onuitputtelijk.

Melanie Van Damme

Echt een aanrader! Zeer aangenaam contact.

Maxime Vermeesch

Snelle en goede dienstverlening tegen een correcte prijs

Maarten Rademakers

Service, kwaliteit en klantentevredenheid staan hier centraal. De enorme kennis over het vak en de gedrevenheid straalt ervan af! Al wie opzoek is naar een top asbest deskundige, één adres: Asbestplatform!

Jules Toebosch

zeer goede ervaringen ermee!

Amber Billion

Aangename communicatie, zeer tevreden over de service!

Toon De Buck

Een professionele aanpak en aangename samenwerking! Top!

Amra Mayuba

Super tevreden