Skip to main content

CONSULTANCY

Welkom bij Asbestplatform

Welkom bij Asbestplatform, de expert op het gebied van asbest advies in Brabant en omstreken. Of je nu een particulier bent die een woning wil laten inspecteren op asbest, of een professional die ondersteuning zoekt bij asbestdossiers, wij staan klaar om je te helpen.

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring op het gebied van asbest en kunnen jouw situatie op maat beoordelen.

Vraag hier jouw offerte aan

Asbest is een complex en gevaarlijk materiaal waarbij het van groot belang is om de juiste expertise in te schakelen. Onze specialisten hebben jarenlange ervaring en zijn volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving omtrent asbest.

  • Als particulier kun je bij ons terecht voor onder andere asbestonderzoek bij calamiteiten en het laten opstellen van een asbestinventarisatierapport voor jouw woning.
  •  Als professional bieden wij ondersteuning bij asbest dossiers, tegenexpertise en het uitvoeren van asbestonderzoek bij calamiteiten.

Wij begrijpen dat asbest voor veel mensen een stressvolle materie kan zijn en dat er vaak veel vragen zijn. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om jouw situatie te bespreken en samen te werken aan een oplossing op maat.

Met experts over gans Vlaanderen

Consultancy voor bedrijfsvastgoed

ls professional is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op betrouwbare expertise bij asbestgerelateerde zaken. Wij bieden een breed scala aan diensten, waaronder onderzoek bij calamiteiten, tegenexpertise en het opmaken van asbestdossiers. Onze experts beschikken over de nodige certificeringen en ervaring om jouw project op een professionele manier uit te voeren, en bieden advies en begeleiding bij elke stap van het proces.

Advies aanvragen

Consultancy voor particulier vastgoed

Als particulier kan asbest een grote bron van zorg zijn. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om de gezondheid van jou en jouw familie te beschermen, en daarom bieden wij professionele ondersteuning bij asbestonderzoek in jouw woning. Onze experts voeren asbestinventarisaties uit om vast te stellen waar er asbest aanwezig is in jouw woning, en bieden vervolgens een oplossing op maat om het probleem veilig en effectief aan te pakken.

Onze deskundigen hebben jarenlange ervaring op het gebied van asbest en kunnen jouw situatie op maat beoordelen.

Advies aanvragen

Zij werken al met ons samen